April 2, 2019

JustHost-надеждна хостинг на достъпна цена

Просто домакин е безспорно един изключителен сайт хостинг компания, която осигурява забележителни резултати и времето за отговор на услуги. Те имат богато уеб хостинг пакет, пълен с редица невероятни функции. Някои от тях включват неограничен брой домейни, хостинги, абсолютно безплатен домейн адрес, неограничен скорост на трансфер на данни, неограничено пространство за съхранение, безкрайно акаунти за електронна поща и т.н., подкрепа за броя на CGI / бази данни, включително (но не само) MySQL, PHP, Perl , Python, Ruby по релси, достъп до огромна безплатно на скриптове такса уебсайт библиотека, подкрепа за системи за управление на съдържанието интеграция (като Joomla, Drupal); множество мултимедийни възможности като поддръжка на видео и аудио, напълно безплатни колички за пазаруване, съоръжения за сигурност (PGP криптиране техники) за сайтове за електронна търговия, както и други функции технологии.

Всички от гореспоменатите идват за много разумна цена. Има различни атрактивни Само населено Приемащите купон, JustHost отстъпка купон и само кодовете на Приемащите Отстъпка в този преглед JustHost дава възможност на още повече спестявания.

От началото си домакин вече генерира идеалното уеб хостинг опит и платформа с една обща цел: да предоставят надеждни услуги. Те имат типично здрав инфраструктура, която осигурява висока производителност, а заедно са оценени сред най-добре като се има предвид горната степен на удовлетворението на клиентите си. Езда на тези аспекти, Just домакин гарантира висококачествени уеб хостинг опит или парите си обратно. Просто домакин преглед отнема подробен поглед към това, което е гарантирано от Просто домакин.

Надеждност
Просто домакин е посветена на предоставяне на безопасни и сигурни и надеждни уеб хостинг среда. Те са използвали редица Quad процесорни сървъри, UPS Power Back-Up Генератори и OC-96 Link Backbone за да осигури максимална ефективност за уеб сайтове на своите клиенти. Те си знаещ и опитен екип в техните центрове за данни, която непрекъснато следи мрежата система, за да се увери, че не са налице прекъсвания на услугата. 24/7 мрежа за проследяване помага да се гарантира, че ако има проблем не възниква, е адресирано незабавно. JustHost сървъри използват звук гръбнак, за да се гарантира най-големите скорости и време за всеки един уебсайт, хостван на сървърите си.

Anytime пари обратно гаранция
Просто домакин Ви гарантира пълно удовлетворение или възстановяване на пари в брой. Ако във всеки случай реши да прекрати сметката си по всяко време Просто домакин ще се върне парите си за останалата част от времето си период, като настройка и такси име на домейн регистрация, (това е така, защото Просто домакин поема разходите за тези). Евентуално може да поиска парите си обратно, ако смятате, че не са доволни от услугите им.

Реални хора
Просто домакин на гаранции, че те винаги ще бъдат достъпни от техните клиенти и когато се свържете с тях по телефона, вие ще получите да говори с истинско човешко същество, някой, който говори английски език и някой, който ще отговори на вашите въпроси, се справят с проблемите си и ви помогне да решите проблемите си. Тази подкрепа се доставя услугата 24/7. Техните служители за обслужване на клиенти са изключително топла и приятелска и обучен да се грижи за вашите проблеми и те обикновено поставят най-добрите крак напред за бързи решения на всички ваши въпроси.

Телефон & Е-мейл Support Service
Просто домакин гарантира, че всеки път, когато се опитате да се свържете с тях, те ще пикап телефона и да отговори на вашата електронна поща незабавно, и по-приятен, внимателен начин. Си телефон и имейл услуги за контакт са доста надеждни и можете да бъдете сигурни, че вашият особени трудности ще бъдат взети от експерти от промишлеността и най-добрите професионалисти.

Всеки уебмастъра, че търси доставчик на уеб-домакин разбира, че надеждни хостинг уебсайт и да се чувствате за поддръжка на клиенти са две от най-основните елементи на уеб-домакин трябва да достави. Това са основните преимущества само на приемащата служба. Хостинг услуга с най-високо качество, големи възможности, надеждност, икономичен цена, фантастично за поддръжка на клиенти – всичко това струва на всеки долар, прекарано на Просто домакин хостинг услуга.