April 2, 2019

FatCow уеб хостинг отстъпки и купон кодове

Ако се обмисля да се премести онлайн и търсене на хостинг компания, че вероятно ще правят най-добре, чрез този преглед FatCow първия. В този FatCow преглед хостинг наш, ние ще списъка стойността на цената, надеждност, услуги и функции, както и друга информация във връзка с уеб сайт хостинг услуги, предлагани от FatCow хостинг. Ние също така предоставя страхотни оферти FatCow промоция – FatCow купони и сделки FatCow отстъпка от цената на този сайт. Този независим и справедлив FatCow уеб хостинг преглед, изброени по-долу, за всичко това.

FatCow носи фантастична позиция в онлайн света уеб хостинг услуга дейност като хостинг с неоспорим надеждност, добра цена, неизпълнени услуги за подпомагане на клиента и невероятни функции. FatCow е създадена през 1998 г. и след това не само в клиентската база се разширява, но освен това са изградили много добра репутация и вече се превърна в най-разпознаваема марка в индустрията.

Уеб хостинг
FatCow осигурява много неограничени възможности с техните планове, които включват неограничен трафик, неограничен дисково пространство, неограничен размер на електронната поща сметки и неограничен брой на хоствани домейни и MySQL бази данни.

Те осигуряват редица напълно безплатни решения за електронна търговия по този начин се дадат повече права на купувачите, за изграждане на уеб сайтове за пазаруване он-лайн с избора на количките за пазаруване, PayPal и кредитна карта плъг-ин и защита на уеб сайт с помощта на споделена SSL. Освен това, те подкрепят бързо създаване на 3-та страна приложения на вашия собствен сайт.

Продукти и услуги
FatCow идва със свободен такса уеб сайт развиващите инструмент. Възможно е да се създават интерактивни уеб сайтове с всички приложения, предоставени със службата им план. FatCow предвижда също така, че няма разходи за регистрация на домейн име за цял живот, както и безплатен маркетинг и рекламни кредити. Освен това те обратно своите облак уеб хостинг план, който има един месец гаранция обратно в брой плюс 99,9% осигуряване до време.

FatCow също така предвижда, построен в Инструменти за уеб администратори, на скриптове включете в инсталацията, и безплатна електронна търговия решения за интернет бизнеса. На всичко отгоре, FatCow предлага разнообразие от специализирани решения и услуги като управление на уеб сайт, професионален електронна търговия консултация, име на домейн и уеб услуги.

Контролния панел
Изключително важно е, че вие ​​притежавате голяма степен на контрол върху настройките на уеб хостинг. FatCow може да ви помогне да го материализират чрез предлагане на лесен за използване CPanel VDeck. Този компютърен софтуер, който дава възможност да се провери всеки съществен аспект на вашия уеб хостинг акаунт направо от създаване на акаунти за електронна поща, отваряне на съобщения чрез уеб-базирана поща хостинг сървър за изграждане на бази данни и много повече. Уеб FatCow хостинг Потребителският интерфейс е допълнително интегрирана с за инсталация на софтуер, който ви позволява да се интегрират приложения, вариращи от блог услуга WordPress на Joomla CMS.

Надеждност
FatCow е известен за ефективни, надеждни и сигурни експертни услуги. Те осигуряват стандарт редовен сървър архивиране и се гордеем с 24/7 мониторинг на услуги, резервен генератор система.

FatCow е разработила система за подпомагане на силно критични бизнес на своите клиенти. Този уеб-домакин прави използването на най-високо качествено оборудване сървъра с NetApp съхранение групи пространство, за да компенсирате големи количества данни. Познаването на уязвимите изискванията за данни за ускоряване на предприятия, FatCow отнема значително подход на данни гаранции и защита с висок клас защитни стени, разработени от Cisco, многостепенна мрежа за наблюдение и пилотирани проверки и сигурността. Twin рутери дават подобри съкращения, а наличието на мулти-гигабитова връзка предоставя на потребителите предимството на мощни уеб сайтове за изпълнение. FatCow гарантира наличието на интернет бизнес с ъптайм гаранция от 99,9%.

Цена стойност
FatCow уеб хостинг план е много разумни цени на цена от $ 3,67 всеки месец ($ 44 на година). Но клиентите могат да спестят много повече пари чрез закупуване продължение на 2 години или 3 години. Това предлага отлична полза на малки и средни предприятия, като предоставя толкова богат набор от функции на изключително ниска цена.

Поддръжка на клиенти
Може да се ползват 24/7 поддръжка по много различни начини, като се започне с безплатен телефон, електронна поща и чат на живо. FatCow предлага дори процеса на подкрепа билет, който ви позволява много лесно да пускате искания. Системата за подпомагане са изработени по начин, който ви позволява да си помогнете сами на база от знания, Често задавани въпроси страница, инструкции видеоклипове и различни връзки към външни ресурси.